Openbare bibliotheek Kapellen

Boekenmarkt met ZomerBazaar

gepost op: 20 juli 2017

Kom snuffelen op en rond het Kerkplein. Je koopt er de leukste boeken, cd's, dvd's en games voor een spotprijs. Naast tientallen standhouders houden we ook zelf een grote uitverkoop van boeken, cd's en dvd's aan een zeer democratische prijs.

Nieuw dit jaar is dat de Kapelse tieners Bauke (11), Linde (11) en Sien (13) hun ZomerBazaar organiseren op de parking van de buitenschoolse kinderopvang (die aansluit op het Kerkplein) tijdens de Boekenmarkt! De ZomerBazaar vindt voor de tweede keer plaats en is een markt voor en door kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Wat mag je verkopen? Eigengemaakte juweeltjes, zelfgemaakte koekjes en cupcakes, knutsel- en naaiwerkjes, zelfgemaakte limonade, zelf geplukte vruchten,…  ook mini-workshops zijn welkom. Voor een kraampje, tentje, tafel… zorg je zelf wel. Wie een standplaats op de Zomerbazaar wil, betaalt 5 euro bij inschrijving. Dit geld gaat integraal naar het goede doel dat Bauke, Linde en Sien gekozen hebben: Bring a Smile.

Helaas kan u zich niet langer inschrijven voor de Boekenmarkt. Inschrijven voor de ZomerBazaar kan nog steeds aan de balie, via bibliotheek@kapellen.be of 03/660.66.90.

voordat ze op de site verschijnen.

Boekenmarkt met ZomerBazaar

De bib van Kapellen organiseert op zaterdag 26 augustus voor de tiende keer haar jaarlijkse boekenmarkt. Nieuw dit jaar is dat de Kapelse tieners Bauke (11), Linde (11) en Sien (13) hierbij aansluiten met de ZomerBazaar. Lees verder